Eerste editie pubquiz in Markant: 'Met de fles op tafel'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Voor de allereerste keer organiseert Theater Markant een heuse pubquiz. Op donderdag 9 januari beantwoorden deelnemers de meest uiteenlopende vragen tijdens de Pubquiz 'Met de fles op tafel'.

Het concept 'pubquiz' bestaat al jaren en is nog altijd ongekend populair. Maar wat is een pubquiz nou precies? In een pubquiz beantwoord je in teamverband de meest uiteenlopende vragen over sport, muziek, kunst, geschiedenis, televisie, topografie en ga zo maar door. Een pubquiz is voor niemand té moeilijk. Sommigen denken misschien dat je er voor gestudeerd moet hebben. Maar zij die gestudeerd hebben balen wel eens van het feit dat ze niets weten over soapseries, metseltechnieken of Boes (de os op klompen die zich niet laat koeioneren).

De pubquiz in Markant begint om 20.00 uur. Nadat er tien rondes gespeeld zijn met vragen, afbeeldingen, geluidsfragmenten en zelfs een proefronde, worden rond 23.00 uur de winnaars bekend gemaakt. De kosten bedragen 20 euro per team van maximaal vijf personen.

Pubquiz 'Met de fles op tafel' vindt plaats op donderdag 9 januari 2020 tussen 20.00 en 23.00 uur in de grote foyer van Markant Uden. Reserveren kan via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 
 
 

Meer berichten