BB-Cool presenteert dertiende Night of the Pier

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Voor de dertiende keer organiseert BB-Cool het regionaal bekende muziekfestival de Night of de Pier in Gasterij de Pier aan de Schansweg 3 in Uden. Dit jaar vindt de muzikale avond plaats op zaterdag 28 maart. Zes bands verdeeld over twee zalen treden op.

Na het succes van de afgelopen twee jaren, organiseert de band BB-Cool ook dit jaar weer een tributefestival. De optredende acts kruipen in de huid van 'onze helden uit het verleden' kruipen en zetten deze zo origineel mogelijk neer. "Wij zijn erin geslaagd om een top set-up te contracteren die het publiek terugbrengt naar de jaren 70-80-90. Oude tijden herleven!" aldus de organisatie.

Programma
Het programma, deelnemende bands en tijdstippen voor de optredens zijn als volgt:

20.15 - 21.15 uur: Bad Company (Company) Brabantzaal
20.45 - 21.45 uur: Santana (Fuente del Ritmo) Terraszaal
21.45 - 22.45 uur: Rolling Stones (Urban jungle) Brabantzaal
22.15 - 23.15 uur: Status Quo (Back to back) Terraszaal
23.15 - 00.15 uur: Pearl Jam (Jeremy) Brabantzaal
23.45 uur: Joe Cocker (BB-Cocker band) Terraszaal

Kaartverkoop
Kaarten zijn sinds deze maand te koop voor 12,50. Je kunt kaarten online kopen via Facebook en de website www.bb-cool.nl/night. Voorverkoopadressen zijn Gasterij de Pier, Tabaksspeciaalzaak Rokado, Tankstation Shell Schimmel, DA Drogisterij Drossaard, en Primera Veghel. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn op de dag zelf dan kun je deze nog kopen aan de kassa. Maar ben er op tijd bij, want op is op. De avond begint om 20.15 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

Meer berichten