'De wereld rond met Maya Link' in Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Zangeres Maya Link, bekend van muziektheater gezelschap Samba Salad, maakt haar solo debuut met een intieme voorstelling voor het vindingrijke kind. Op woensdag 29 januari is ze te zien in MuzeRijk in Uden.

Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie. De wereld is rond en als je gewoon recht door gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avontuur. De hele voorstelling tovert Maya uit haar magische koffer. Al zingend tovert zij wolken weg, blaast met gemak bellen in een onderwaterwereld en telefoneert naar huis met een banaan in de jungle. In je hoofd kan alles.

De liedjes met herkenbare thema's van onder andere Samba Salad worden begeleid door muzikant Tim Aarnoutse. De geluiden van zijn bijzondere muziekinstrumenten vormen het decor van deze vrolijke ontdekkingstocht. Samba, jazz, swing, pop, folk en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis. Ga je mee?

Maya zingt de wereld rond is voor iedereen vanaf 3 jaar en staat op woensdag 29 januari in MuzeRijk in Uden. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te reserveren via reserveer@theaterspoor.

Meer berichten