Logo kliknieuws.nl/uden
Johnny Logan komt naar Uden toe.
Johnny Logan komt naar Uden toe.

Mister Eurovision Johnny Logan bezoekt aan Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Wie zich op zaterdag 15 februari in de evenementenzaal van Markant Uden bevindt, waant zich even in Ierland. Het publiek krijgt die avond namelijk het beste uit de Ierse muziekgeschiedenis voorgeschoteld, vertolkt door topmuzikanten en -vocalisten en special guest, Mister Eurovision Johnny Logan. Hij is de succesvolste Eurovision Songfestival-deelnemer ooit, hij won 'm namelijk niet één, maar twee keer.

In Best of Ireland komen zowel populaire traditionele folksongs voorbij, als songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Denk aan The Corrs, The Kelly Family, The Dubliners en U2. Maar ook Ed Sheeran, Snow Patrol en Chris De Burgh.

Topvocalisten
Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma, met passie en energie gebracht. Goed te weten: dit concert vindt plaats in de Evenementenzaal van Theater Markant Uden. Er zijn zitplaatsen, maar die zijn niet vooraf te reserveren.

Informatie
Best of Ireland is op zaterdag 15 februari om 20.30 uur te zien. Tickets kosten 34 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten