Foto: Govert de Roos

Krijg alvast de zomer-vibes met Verliefd op Ibiza in Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Ontsnap een avond aan de kou, kale bomen en grijze luchten met feel-good musical Verliefd op Ibiza, op zaterdag 15 februari te zien in Markant Uden. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantie zon, allemaal net even wat meer durven.

Verliefd op Ibiza is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren. Op het eiland willen vijftigers veertig zijn, veertigers dertig en twintigers zijn de weg kwijt. Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf.

Zonnige musical
In deze musical worden oude romances tegen beter weten in afgestoft. Nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg: de hormonen stuiteren over de bar. Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon. Voor het publiek een heerlijk zonnige musical om zich tijdens de koude wintermaand in onder te dompelen. De voorstelling begint om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 37,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 

Meer berichten