De band Fuente Del Ritmo laat het publiek swingen.
De band Fuente Del Ritmo laat het publiek swingen.

Ook Santana en Pearl Jam komen voorbij bij Night of de Pier

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De twee volgende namen van het evenement Night of de Pier op 28 maart zijn bekend: ook de Santana tributeband Fuente Del Ritmo en Pearl Jam tributeband Jeremy zijn van de partij.

Fuente Del Ritmo bestaat uit negen muzikanten. De formatie speelt de legendarische latin rock van Santana zo authentiek en dicht mogelijk bij het origineel. Door de samensmelting van opzwepende latin percussie, stevige rock beats en baspartijen, in combinatie met passionele keyboard en gitaarsolo's bieden ze een ware Santana Experience waar het publiek altijd enthousiast op reageert. Wil je meer weten over de band? Kijk dan op de website www.fuente-del-ritmo.nl.

Jeremy
Pearl Jam, Pinkpop en 1992. De meest legendarische show ooit op Pinkpop volgens velen en de inspiratiebron voor de tribute band Jeremy. Met vijf ervaren muzikanten timmeren ze hard aan de weg om de bezoekers van hun shows hetzelfde gevoel te geven als de bezoekers van Pinkpop 1992. Passievolle zang, scheurende gitaarpartijen, dynamische bas en groovende drums. Enthousiast en vol passie brengt Jeremy de hits, meezingers en classics. Kortom, Pearl Jam in zijn puurste vorm.

Night of de Pier
Voor de dertiende keer organiseert BB-Cool het regionaal bekende muziekfestival de Night of de Pier in Gasterij de Pier aan de Schansweg 3 in Uden. Dit jaar vindt de muzikale avond plaats op zaterdag 28 maart. Zes bands verdeeld over twee zalen treden op. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van de organiserende band BB-Cool: www.bb-cool.nl.

Meer berichten