Foto: Willemieke Kars

Literaire lezingenreeks met schrijfster Bregje Hofstede

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Schrijfster Bregje Hofstede is op maandagavond 2 maart te gast in bibliotheek Uden. Zij vertelt over haar eigen werk en wordt aansluitend geïnterviewd door medewerkster Evi Savelkouls.

Bregje Hofstede is bekend van de succesvolle boeken De hemel boven Parijs en Drift. Daarnaast publiceert zij in diverse literaire tijdschriften en kranten en schrijft voor De Correspondent. Deze avond wordt georganiseerd door bibliotheek Uden en Boekhandel Maashorst.

Over Bregje
Bregje Hofstede (1988) studeerde kunstgeschiedenis en Frans in Utrecht, Parijs en Berlijn. Haar debuutroman De hemel boven Parijs werd genomineerd voor diverse prijzen, o.a. de Libris Literatuur Prijs. En nu is er Drift. Drie jaar lang liep schrijfster Bregje Hofstede er met een boog omheen, maar er viel niet aan te ontkomen: de breuk met haar grote liefde. 'Ik ben geen leuk mens als ik erover schrijf', dacht ze. 'Maar so be it.' Het resulteerde in de roman Drift.

Informatie
De lezing begint om 20.00 uur in Bibliotheek Uden. De lezing is onderdeel van de lezingenreeks 'Tussen de regels'. Kaarten kosten 7 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden. Kaarten zijn online te koop en in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Meer berichten