WIN

Win kaarten voor voorstelling Tonio

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Dit theaterseizoen gaan Theater Markant en bibliotheek Uden een samenwerking met elkaar aan. Bij een aantal geselecteerde voorstellingen krijg je 20 procent korting met je biebpas en organiseert bibliotheek Uden in het theater een inleiding voor alle geïnteresseerden. Zo ook op donderdag 12 maart, wanneer de voorstelling Tonio, een toneelbewerking van het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden, speelt.

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Met onder anderen Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman.

Gratis inleiding
Actrice Lisa Zweerman geeft om 19.00 uur een gratis inleiding over de voorstelling. Ze gaat in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Er wordt stilgestaan bij hoe de voorstelling Tonio tot stand kwam en welke uitdagingen dit opleverde. De inleiding is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Als lid van de bibliotheek krijg je 20 procent korting op je kaartje voor deze voorstelling. Tickets zijn verkrijgbaar (op vertoon van je biebpas) bij het informatiepunt van Markant Uden, of via www.markantuden.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode BBKRT1920.

Winnen
Wil je kaarten winnen? Het Udens Weekblad mag 2x2 kaarten weggeven. Wil je kans maken? Mail dan je naam, woonplaats en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten