Verrassingstassen met boeken bij je aan de deur

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Vanaf dinsdag 14 april is er voor de leden van de bibliotheek de mogelijkheid om een tas met boeken thuis te laten bezorgen. Dit aanbod staat naast het grote online aanbod van e-books en luisterboeken via www.onlinebibliotheek.nl, de Luisterbieb-app en de nieuwe app ThuisBieb voor leden en niet-leden.

De bibliotheek gaat verrassingstassen thuisbezorgen bij haar leden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten boeken: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd. In elke tas zitten vier boeken. De Verrassingstassen zijn nu eerst alleen voor volwassen leden beschikbaar en je kunt geen boeken reserveren. 

Hoe krijg je een Verrassingstas?
Leden van de bibliotheek kunnen een mail sturen naar bibliotheekuden@nobb.nl. In de mail schrijf je: je lenersnummer (staat op je biebpas), adres, telefoonnummer en voorkeur voor de soort Verrassingstas. De tas wordt dan zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

Geen boeken inleveren
De boeken van de Verrassingstas en andere boeken van de bibliotheek die je nog in je bezit hebt, kun je niet inleveren omdat de bibliotheken tijdelijk gesloten zijn. Er geldt een boetevrije periode tot het moment dat de bibliotheken weer open gaan.

Meer berichten