Logo kliknieuws.nl/uden

Laat je verrassen met de Vakantie Verrassingstas

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Bibliotheek Boekel heeft deze zomer weer een Vakantie Verrassingstas voor jeugdleden van 3 tot en met 12 jaar. Deze bijzondere tas is van tevoren gevuld door bibliotheekmedewerkers met drie verrassende materialen uit de uitgebreide jeugdcollectie.

Aan deze actie zit ook een wedstrijd gekoppeld: ‘Fotografeer jezelf met een boek uit de verrassingstas op je favoriete leesplek’. Alle ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van de bibliotheek en opgehangen in de bibliotheekvestiging. Per leeftijdscategorie wordt de leukste foto gekozen. Deze foto’s worden na de zomervakantie gepubliceerd in de lokale (week)bladen van Boekel. De winnaars worden persoonlijk benaderd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Informatie
De foto kan gestuurd worden naar jeugd@bibliotheekdlb.nl onder vermelding van naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer of e-mailadres. Met het opsturen wordt automatisch toestemming gegeven voor publicatie van de foto. De actie loopt van maandag 6 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Kom snel naar de bibliotheek en laat je verrassen.

Meer berichten