Ingrid Verkuijlen ontving vandaag de eerste vakantietas.
Ingrid Verkuijlen ontving vandaag de eerste vakantietas. (Foto: Henk Lunenburg )

Vakantiebieb en vakantietassen zorgen voor een zomer vol verhalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Bijna vakantie? Eindelijk eens tijd om in alle rust boeken te lezen. Op 1 juli opent de vakantiebieb voor leden en niet-leden, en biedt de bibliotheek vakantietassen aan. Vanochtend werd de eerste vakantietas uitgereikt aan wethouder Verkuijlen in de bibliotheek

Van 1 juli tot en met 31 augustus opent de vakantiebieb. Een app waarmee iedereen gratis e-books en luisterboeken kan lenen. Voor jong en oud, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Download de app van de App Store of Google Play en lees of luister waar en wanneer je wilt. 

Vakantietassen
Weinig tijd om zelf boeken uit te kiezen, keuzestress of laat je je graag verrassen? Dan is de vakantietas echt iets voor jou. Deze tassen zijn gevuld met 5 boeken uit onze collectie. Je kunt kiezen uit verschillende thema-tassen: spannend, romantisch, literatuur, waar gebeurd of verrassing. Voor onze jeugdleden zijn er vakantietassen op leeftijd: van peuter/kleuter tot en met jongeren (Young Adult). Gratis voor leden van de bibliotheek. De vakantietassen zijn beschikbaar van 1 juli tot en met 31 augustus.

Meer berichten