Logo kliknieuws.nl/uden
Mariëlle overhandigde Ingrid Verkuijlen het eerste exemplaar van het boek.
Mariëlle overhandigde Ingrid Verkuijlen het eerste exemplaar van het boek.

Udense schrijft kinderboek: 'Kinderen stimuleren om zichzelf te zijn'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Udense Mariëlle van Berkom heeft haar eerste kinderboek uitgebracht. Het boek 'Dapper' gaat over Cowboy Jel, een stoer, eigenwijs en ietwat klungelig tienermeisje dat huppelend door het leven gaat.

Ze is gek op haar paardje Arabel. Onafscheidelijk gaan ze samen op pad om andere kinderen te helpen. Cowboy Jel's grootste wens is dat alle kinderen hun hart volgen en geloven in zichzelf.

Stimuleren
Het eerste exemplaar van het boek werd vorige week uitgereikt aan Ingrid Verkuijlen, die als eerste het kinderboek bestelde. "Welke moeder wil niet haar kinderen inspireren om hun hart te volgen? Daarom kocht ik dit boek en kan ik niet wachten om het voor te lezen!" Mariëlle: "Het doel van het boek is kinderen te stimuleren zichzelf te zijn. Omdat je niet jong genoeg kunt zijn om te leren wie je bent. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en zelfliefde. Daar heb je de rest van je leven profijt van. Cowboy Jel ontwikkelt steeds nieuwe tools om kinderen, ouders en kinderprofessionals hierbij te helpen."

(Voorlees)boek
Het boek is een hardcover (voorlees)kinderboek met kleurrijke tekeningen, gemaakt door Elle Smits. "Een spannend, leuk en leerzaam verhaal voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar", aldus Mariëlle. Het boek, en ook een puzzel, zijn te bestellen via de website www.cowboy-jel.nl. Kinderen die willen kunnen ook via die website vragen stellen aan Cowboy Jel.

Meer berichten