Emma Heesters en Rolf Sanchez kennen elkaar van het tv-programma 'De Beste Zangers'.
Emma Heesters en Rolf Sanchez kennen elkaar van het tv-programma 'De Beste Zangers'.

Emma Heesters en Rolf Sanchez samen live in Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Singer/songwriter en YouTube-sensatie Emma Heesters komt samen met Rolf Sanchez naar Markant Uden voor een optreden. Samen hadden ze, dankzij het tv-programma De Beste Zangers van Nederland een grote hit met Pa Olvidarte. Op zondag 9 augustus treden ze samen op in Club 1.5 van het Udens theater.

Beide artiesten hebben al een stevige reputatie opgebouwd. Emma Heesters timmert als singer/songwriter en performer flink aan de weg en is momenteel de meest gevolgde Nederlandse YouTuber. Op dat platform begon haar carrière, met het uploaden van zelf ingezongen covers van bekende songs. Vorig jaar werd ze de eerste Nederlandse winnaar van de MTV Push Awards. Rolf Sanchez is op dit moment het meest succesvolle Latin exportproduct van het land. Hij scoorde al drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard en speelde in Midden- en Latijns-Amerika uitverkochte zalen plat met zijn opzwepende en zwoele Latin songs. Later dit jaar speelt hij in een uitverkochte AFAS Live.

Tickets
De evenementenzaal van het Udense theater is deze maanden omgetoverd tot Club 1.5. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met alle 1,5 meter-richtlijnen en zijn andere coronamaatregelen, zoals geadviseerd door het RIVM, van kracht. Voorafgaand aan het concert verzorgt DJ Daniel Gorter de muzikale omlijsting. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, of telefonisch via (0413) 25 61 10.

Meer berichten