Start nieuw cursusjaar Kunst & Co, van schilderen tot muziekles | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig.
Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig.

Start nieuw cursusjaar Kunst & Co, van schilderen tot muziekles

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Vanaf 31 augustus start het nieuwe cursusjaar weer bij Kunst & Co. Ze hebben weer een mooi aanbod lessen en cursussen op het gebied van muziek, beeldend, dans, musical en theater klaar staan waarmee kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen. 

Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van muziek- tot zangles, van schilderen tot keramiekles, van peuterdans tot Funky Dancemix en van theater- en musicalles voor kinderen tot zingen, acteren en improviseren voor volwassenen. Onder begeleiding van onze professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, ontdek je waar je creatieve interesses en talenten liggen en leer je deze optimaal te benutten en ontwikkelen.

Proef
Bovendien biedt Kunst & Co de mogelijkheid om via een proefpakket kennis te maken met een muziekinstrument of kun je een vrijblijvend een proefles volgen.
Op deze manier kun je zelf goed beoordelen of een bepaald instrument of een cursus ook werkelijk bij je past

Meer informatie
Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan snel de nieuwe cursusbrochure, onder andere verkrijgbaar bij de bibliotheek, of kijk op de website: www.kunstenco-uden.nl. Zie je iets wat je leuk vindt? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier in de brochure of via de cursus van je keuze op de website.

Meer berichten