Jeroen van der Boom, een van de artiesten uit het nieuwe seizoensprogramma.
Jeroen van der Boom, een van de artiesten uit het nieuwe seizoensprogramma.

Voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen bij Markant Uden van start

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen bij Markant Uden gaat op 27 augustus van start. Na maanden van onzekerheid in de gehele theaterbranche is de programmering rond. De nieuwsgierige theaterliefhebber kan nu al het programma bekijken en zijn wensenlijstje samenstellen via www.markantuden.nl. Markant heeft alle maatregelen genomen om haar gasten op een gastvrije en verantwoorde manier een heerlijke avond uit te bezorgen en kijkt er naar uit haar gasten te ontvangen.

Vanaf 27 augustus kunnen gasten tickets reserveren voor het theaterprogramma van september t/m december 2020. “We hebben er ontzettend veel zin in,” laat directeur Jan Wouda weten. “Natuurlijk is het ook voor ons een moeilijke tijd geweest. En dat is het nog steeds. Tegelijkertijd zijn we heel blij dat we weer gasten kunnen en mogen ontvangen en dat we een gevarieerd en aansprekend theaterprogramma hebben kunnen samenstellen. Om in te kunnen spelen op eventueel veranderende maatregelen vanuit de overheid gaan nu de voorstellingen tot en met december van dit jaar in de verkoop. Op een later moment presenteren we de tweede helft van het theaterseizoen.” 

Gevarieerd programma
Jan Wouda vertelt: “In het programma vind je grote namen, maar ook prachtige, kleinere pareltjes. Zo is er cabaret van Lebbis, Patrick Laureij, Guido Weijers, Karin Bruers en Christel de Laat. En ook nieuw cabarettalent staat in de startblokken om je een heerlijke avond uit te bezorgen; Victor Luis van Es, Farbod en André Manuel laten je schuddebuiken van het lachen. De muziekliefhebber kan zijn hart ophalen met Ellen ten Damme, Shirma Rouse, Jeroen van der Boom, Iris Hond en Rolf Sanchez, die dé zomerhit van dit moment op zijn naam heeft staan. Het vermelden waard is ook Murder Ballads, een heuse Rock-musical. En natuurlijk denken we ook aan de kleinste theaterfans met Roodkapje en Jokie & Jet.”

Maximaal aantal plaatsen
Bij Markant is er per voorstelling plaats voor 150 bezoekers. Dat betekent dat gasten er sneller bij moeten zijn om een plekje te reserveren. Jan: “Het gehele theater is helemaal ingericht volgens het door Tausch en Markant Uden ontwikkelde en gecertificeerde infectiepreventie protocol. Op zo’n manier dat geen afbreuk wordt gedaan aan de beleving die een live-ontmoeting in het theater zo bijzonder en waardevol maakt.” Het theater hoopt toestemming te krijgen haar capaciteit te verhogen naar een zaalbezetting van 70 procent. “Tot die tijd respecteren we de huidige grens én zorgen we ervoor dat onze gasten een heerlijke en verantwoorde avond uit beleven. En je drankje? Die bestel je aan de bar en neem je mee naar de zaal, waar je geniet van een van de prachtige voorstellingen uit ons gevarieerde programma!”

Op markantuden.nl is alles te lezen over het nieuwe theaterprogramma. De verkoop van tickets voor het nieuwe theaterseizoen start op donderdag 27 augustus om 13.00 uur. Vanaf vandaag is het programma online te bekijken en kunnen gasten hun wensenlijstje al online samenstellen. 

Meer berichten