Singer-songwriter Joe Buck in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Joe Buck verovert Nederland met een stormtempo. Zijn nummer ‘The Way You Take Time’ werd massaal aangevraagd, nadat dit nummer te horen was in een commercial van de PLUS. Inmiddels is het nummer op Spotify ruim 8,5 miljoen keer beluisterd en reist Joe Buck het hele land door met zijn muziek. Aanstaande vrijdag staat hij in De Pul.

De singer-songwriter pitchte zijn eerste officiële release voor een commercial van de PLUS toen het nog maar bestond uit twee coupletten en een refrein. Toen het nummer op televisie kwam, kwam al snel de vraag vanuit de Nederlandse radiostations voor een volledige versie. Het nummer werd massaal aangevraagd, werd al snel TopSong op NPO Radio 2 en heeft inmiddels ruim 8,5 miljoen streams op Spotify. Inmiddels is er een EP genaamd ‘Own the Morning’ en speelt Joe Buck shows door het hele land. Ook na deze tijd van quarantaine betreedt hij weer de Nederlandse podia om het publiek te laten wegdromen bijzijn prachtige muziek.

Sjoerd de Buck, zoals Joe Buck zijn volledige naam luidt, studeerde in 2017 af van de Rockacademie in Tilburg en deed in 2016 mee aan het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland, waar hij grote indruk wist te maken op Ilse DeLange. Nadat hij afstudeerde tekende hij dan ook direct een platencontract bij het label van Ilse DeLange, vertrok naar Nashville, schreef muziek en lande nog voor hij wat had uitgebracht een hit met de PLUS-commercial. Wil jij Joe Buck zelf live meemaken? Bestel dan nu je tickets via de website van De Pul: www.livepul.com. In De Pul wordt al de hele zomer weer concerten georganiseerd binnen de geldende maatregelen. Tijdens deze zitconcerten kan op een veilige en comfortabele manier worden genoten van livemuziek.

Meer berichten