BoekenBezorgDienst van de bibliotheek brengt boeken aan huis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Door de situatie met Corona blijven veel kwetsbare mensen het liefst zoveel mogelijk thuis. Ook voor deze groep is er de BoekenBezorgDienst. Vrijwilligers van de bibliotheek bezorgen boeken dan gratis aan huis. 

De BoekenBezorgDienst is bedoeld voor mensen die lid zijn van de bibliotheek, maar (tijdelijk) niet in staat zijn om zelf te komen. Omdat ze voor een langere tijd ziek zijn bijvoorbeeld of omdat ze niet mobiel genoeg zijn. Ook het Coronavirus kan een drempel zijn om het huis te verlaten. De BoekenBezorgDienst is er voor jong en oud. Wie zich heeft aangemeld, wordt één keer in de vier weken door een vrijwilliger bezocht voor het brengen en ophalen van materialen. Dat kunnen romans zijn, grootletterboeken, informatieve boeken of luisterboeken. 

Telefonisch aanmelden
Wie gebruik wil maken van de BoekenBezorgDienst kan zich telefonisch of via e-mail aanmelden. Vervolgens wordt een kennismakingsgesprek gepland waarin de interesses en voorkeuren worden besproken. Deze service wordt aangeboden in alle vestigingen van de bibliotheek in de gemeente Uden. Aanmelden kan telefonisch bij Dorie van Eldijk op het volgende telefoonnummer: 0413 26 31 01.

Meer berichten