Drumdrumdrum komt alsnog naar onze regio met de voorstelling Banwakaboom.
Drumdrumdrum komt alsnog naar onze regio met de voorstelling Banwakaboom.

Theaterspoor start weer met theater- en muziekvoorstellingen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Na een lange onderbreking kan Theaterspoor beginnen aan een nieuw seizoen. Kinderen en hun ouders/verzorgers kunnen weer genieten van mooi, spannend en indrukwekkend theater in de buurt voor een betaalbare prijs.

Theaterspoor is een serie theater- en muziekvoorstellingen voor kinderen, hun ouders, verzorgers, opa's en oma's, én voor kinderfeestjes. Het Theaterspoor loopt door Uden, Boekel en Landerd.

Voorstellingen
Nieuwe voorstellingen komen van Het Laagland, Lichtbende, Mark van Vliet, Jeroen Schipper, Maas Theater en Dans, Max Verstappen, Mime Wave en Lejo. En er zijn herkansingen: Ieorg Idur door Unieke Zaken, PAK’M door BonteHond en Banwakaboom door Drumdrumdrum. Uitgebreide informatie over de voorstellingen, locaties, aanvangstijden, leeftijden en entree prijzen staat op www.theaterspoor.nl. Voor volwassenen geldt nog altijd het voorschrift onderling altijd 1,5 meter afstand te houden. Voor kinderen geldt deze regel gelukkig niet. Per locatie en voorstelling wordt bekeken hoeveel volwassenen verantwoord een plek kunnen krijgen en hoeveel kinderen er bij kunnen. In het algemeen geldt: kom vooral met zo veel mogelijk kinderen. Neem één of meer vriendjes mee. Of neefjes en nichtjes. Ook bij de voorstellingen van Theaterspoor is reserveren verplicht. Om rijen en opstoppingen aan de kassa te voorkomen gaat Theaterspoor over naar ‘betaling vooraf’. Op de website staat onder het kopje ‘Kaartverkoop’ de instructies voor het reserveren en betalen van de kaartjes.

Meer berichten