The Kik met akoestische show in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN |The Kik staat eindelijk in De Pul, nadat zij noodgedwongen eerdere concerten hebben moeten afblazen in verband met het coronavirus. De Rotterdamse band tourt met een akoestische show door het land en doet zaterdagavond 5 september Uden aan voor twee shows.

De Pul heeft zich de afgelopen maanden aangepast naar een zaal waar je binnen de geldende coronamaatregelen gewoon kunt genieten van een concert, nadat zij in maart de deuren noodgedwongen moesten sluiten. Het was donderdag 12 maart. ’s Avonds zou The Kik in De Pul staan, maar ’s ochtends werd besloten dat met de huidige situaie in Uden het concert niet door kon gaan. Nu, zes maanden later, is het dan eindelijk zover. Om te voldoen aan de maatregelen is De Pul ingericht met zo’n honderd zitplekken. De eerste show van The Kik was dan ook snel uitverkocht, waarna een tweede show, later op de avond, werd aangekondigd. Voor deze tweede show zijn nog tickets verkrijgbaar.

The Kik
The Kik ontstond in 2011 de band bestond toen uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies en Ries Doms. Eind 2011 stapte Arjan Spies uit de band en kwam Paul Zoontjens als zijn vervanger. Vlak voor de opnamen van hun debuutalbum keerde Arjan Spies terug en bestond de band voortaan uit vijf muzikanten. De band heeft al veel mijlpalen behaald met hun drie eigen albums. In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit daarnaast toerden The Kik langs clubs en festivals in Nederland en deed onder meer Lowlands en Parkpop. Voor de tweede avondvoorstelling zijn op het moment van schrijven, zijn er nog tickets beschikbaar voor de show van The Kik in De Pul aankomende zaterdag. Alle concerten in De Pul zijn momenteel zitconcerten, waarbij geheel in lijn met de maatregelen tegen het coronavirus, kan worden genoten van livemuziek. Tickets zijn te koop via www.livepul.com.

Meer berichten