Mark van de Veerdonk met verbale slapstick in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Mark van de Veerdonk staat met show nummer 16, getiteld Geen Viking, op 4 en 5 september in Markant Uden. Zijn show zit vol met verbale slapstick, mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen; het handelsmerk van Mark van de Veerdonk.

Zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten lachen, onder het motto 'Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken'. In 'Geen Viking' doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard. Mark: “De voorstelling heet Geen Viking en dat klopt dus. Want ik kom uit Brabant. Maar hoho, zou ik van oorsprong geen Viking kunnen zijn. Per slot zijn de Noormannen in het jaar 1019 mijn woonplaats Slabroek binnengevallen. Mijn Viking gaat dus over identiteit. Hoe krijg je zoiets en kom je er ooit vanaf?”

'Geen Viking' begint om 20.15 uur in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 20,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten