Zangeres Leonie Meijer in Club 1.5

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Tien jaar geleden werd ze bekend bij het grote publiek toen ze meedeed aan The Voice of Holland. Ze studeerde af aan het conservatorium, zingt in het Nederlands en het Engels en nu staat ze met haar vierde theaterprogramma Perfect Solitude in de theaters; Leonie Meijer. Zondag 13 september is ze te zien en te beluisteren in Club 1.5 in Markant Uden.

Haar vierde plek bij The Voice bracht haar carrière in een hogere versnelling. In korte tijd ging ze van een duet met haar coach Jeroen van den Boom naar een volledig eerste album. En in de jaren daarna volgden meer albums, zowel in het Nederlands als in het Engels. Eind vorig jaar nam ze Perfect Solitude op, een mini-album met heerlijke nieuwe liedjes over de kracht en schoonheid van alleen zijn.

Veilig genieten
Zondag 13 september heb je de kans Leonie live te zien in de intieme setting van Club 1.5, zoals de evenementenzaal van het Udense theater deze maanden heet. Een plek waar je het zomerse clubgevoel ervaart. Soms met feestmuziek, maar nu met de intieme en eerlijke liedjes van deze Nederlandse topartiest. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met alle 1,5 meter-richtlijnen en zijn andere coronamaatregelen, zoals geadviseerd door het RIVM, van kracht. Op die manier kun je zorgeloos genieten van een heerlijk avondje luisteren naar de muziek van Leonie Meijer. Leonie Meijer, Perfect Solitude is op zondag 13 september om 19.30 uur te beleven in Club 1.5 (de evenementenzaal) van Markant Uden. Tickets kosten 15 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, of telefonisch via 0413 25 61 10.

Meer berichten