Logo kliknieuws.nl/uden
‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling.
‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling.

Theaterspoor in Boekel: Camping Pavarotti

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Het theaterseizoen is weer begonnen. Ook Theaterspoor is weer actief. Op zondag 27 september staat er weer een voorstelling in Nia Domo in Boekel: ‘Camping Pavarotti’ door Mark van Vliet.

Carmen heeft een heerlijke vakantie op de camping. Ze geniet van de zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen. Het liefst de hele dag door. Had ze maar een vriendje om samen mee te zingen. Dan komt ze erachter dat de zoon van de campingbaas, Tamino, de hele zomer opgesloten op zijn kamer moet blijven voor straf. En het allerliefste wil Tamino zingen bij de kinderdisco, op de laatste avond van de zomer. Carmen besluit om hem te helpen om samen naar de kinderdisco te gaan. Maar de flamboyante campingbaas Pavarotti is heel gemeen en houdt haar de hele tijd in de gaten. Carmen moet een spannende route afleggen om bij Tamino te komen en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren op de camping tegen. Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?

Informatie
‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! Onder andere de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren is verplicht en kan via www.theaterspoor.nl.

Meer berichten