<p>De mannen van de band After All.</p>

De mannen van de band After All.

Heavy metal met Dangerous Times For The Dead en After All

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Liefhebbers van stevige Heavy Metal en trash zijn op vrijdag 9 oktober aan het juiste adres bij Markant Uden. In de evenementenzaal zorgen Dangerous Times For The Dead en After All voor een metal avond om niet snel te vergeten. Dangerous Times For The Dead overtuigd met pakkende heavy metal songs met verhalende teksten. After All is de bekendste thrashband van België.

In het werk van deze enthousiaste Nederlandse NWOTHM-band hoor je iconen als DIO, Iron Maiden, Judas Priest en Black Sabbath terug. Pakkende heavy metal songs met verhalende teksten waarop je kunt headbangen. Stevige twin gitaren, een pompende ritmesectie en een sterke cleane vocalist. Dangerous Times For The Dead (DT4TD in het kort) bestaat uit voormalig leden van BURN, Evil Eyes, Rotogroove en Faustonaut. Stuk voor stuk Rock'n'roll veteranen, die van elk optreden een feestje maken.

After All
De groep tourde met grote namen als King Diamond, Anthrax, Testament en Fear Factory, stond op Graspop en opende voor Judas Priest in de Lotto Arena. Aardschok omschreef het album Waves Of Annihilation als de beste speedmetalplaat die ooit in Europa is gemaakt. After All's gloednieuwe EP Restore To Sanit biedt twee nummers van het Annihilation-album, met de vocalen van de nieuwe powerhouse-zangeres van After All. Dangerous Times For The Dead en After All zijn om 21.30 uur te zien. Tickets kosten 10 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten