Korte cursussen bij Kunst & Co weer van start | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Korte cursussen bij Kunst & Co weer van start

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Kunst & Co verzorgt naast jaarcursussen ook het hele jaar door verschillende korte cursussen, verdeeld over drie blokken. Zo is er elk seizoen wel iets nieuws te beleven.

Het aanbod wisselt per periode en is laagdrempelig van opzet. Voor jong en oud, beginner of gevorderd, er is voor iedereen wel iets nieuws te ontdekken. Wil je gewoon een paar keer iets proberen zonder er voor een jaar aan vast te zitten? Of heb je zelf een inspirerend idee waar je graag meer over zou willen leren? Meld je dan, de korte cursussen zijn juist hiervoor bedacht.

Eerste korte cursus blok
Het eerste korte cursus blok gaat op 9 november van start met de volgende cursussen: stempels maken, portretschilderen voor gevorderden, de Metamorfosen van Ovidius (kunstgeschiedenis), vilten, fotografie voor 50+, twee generaties aan de keramiek, speuren naar kleuren, ontdeklab, de creatieve werkplaats (volwassenen) en de creatieve speelplaats (kinderen). Ben jij nieuwsgierig geworden naar de korte cursussen? Meer informatie over het aanbod is te vinden in de speciale korte cursus flyer, onder andere verkrijgbaar bij de bibliotheek, of op de website: www.kunstenco-uden.nl.

Meer berichten