<p>Lokaal talent supporten doe je deze keer vanaf je eigen bank.</p>

Lokaal talent supporten doe je deze keer vanaf je eigen bank.

Livestream 'The Power Of U' van Wiep Music

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In deze rare tijden is zo’n beetje alles anders dan normaal, zo ook voor de cultuursector. Wiep Laurenssen, eigenaresse van zangschool Wiep Music, probeert tóch mogelijkheden te creëren voor haar leerlingen om creatief bezig te kunnen zijn, zolang het wel binnen de maatregelen past. “Het is juist nu belangrijk om een uitlaatklep te hebben, voor heel veel mensen is zingen de perfecte manier om even hun gedachten te verzetten en te genieten.”

Jaarlijks organiseert Wiep een liveshow in De Pul in Uden, The Power Of U, waar haar leerlingen zichzelf kunnen laten zien en horen. Het is niet zomaar een leerlingen-presentatie, want tijdens The Power Of U worden deze talenten begeleid door een band die bestaat uit professionele muzikanten en er is een blazersectie aanwezig om het helemaal af te maken. Deze zesde editie is anders, omdat de show al eerder is opgenomen en er natuurlijk geen publiek bij is. “De talenten vinden dit erg jammer, maar iedereen weet dat het nu niet anders kan”, vertelt ze. “We zijn al héél erg blij dat we op deze manier toch weer even kunnen knallen!” Ook bestaat Wiep Music dit jaar 10 jaar, dus nog extra reden voor een feest. “In corona-stijl! Ik ben persoonlijk vooral heel blij dat de leerlingen het afgelopen jaar niet voor niks gewerkt hebben. Zoveel leuke activiteiten zijn al weggevallen. De show zou eigenlijk in juli zijn en is dus ook al een keer verplaatst. Ik gun het ze zo van harte om gewoon weer even muzikaal bezig te kunnen zijn!”

Tickets
The Power Of U wordt zaterdag 16 januari om 19.15 uur uitgezonden via een livestream. Tickets kun je kopen via: shop.ikbenaanwezig.nl.

Meer berichten