Afhaalpunt bibliotheek Uden nu ook op zaterdag open | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
<p>De Udense bieb.</p>

De Udense bieb.

(Foto: Ronald Strijbosch)

Afhaalpunt bibliotheek Uden nu ook op zaterdag open

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Alle bibliotheken zijn tijdelijk gesloten, maar online kunnen alle Bibliotheekleden e-books en luisterboeken blijven lenen. Ook kun je tijdens de lockdown op vaste tijden je gereserveerde boeken en andere materialen afhalen. Hieronder vind je de openingstijden van de afhaalpunten.

Het afhaalpunt van bibliotheek Uden is open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het afhaalpunt van bibliotheek Volkel is open op maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 11.00 tot 14.00 uur. Het afhaalpunt van bibliotheek Odiliapeel is open op maandag en donderdag van 18.00 tot 19.30 uur. Bij het reserveren van de boeken kun je kiezen bij welke bibliotheek je de boeken wilt ophalen.

Gereserveerde boeken afhalen
Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de catalogus van de Bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Dit kan via onze website www.bibliotheekuden.nl of de Bibliotheek Wise-app. Zodra het boek voor je klaar staat, ontvang je bericht. Daarna kom je het boek ophalen bij het afhaalpunt van de Bibliotheek dat je bij het reserveren hebt gekozen. Breng altijd je Bibliotheekpas mee. Voor alle duidelijkheid: het boek staat pas voor je klaar als je daarover bericht hebt gekregen van je bibliotheek.

Verrassingstassen
Lukt het reserveren niet of weet je niet goed wat je wilt lezen? Dan staan er ook Verrassingstassen klaar in de bibliotheek. Deze hoef je niet te reserveren. Neem wel je pasje mee.

Inleveren
Ook kun je bij het afhaalpunt boeken inleveren. Dat hoeft niet per se, want zolang de bibliotheken gesloten zijn, is er een boetevrije periode van kracht.

Meer berichten