Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Ronald Strijbosch

Online cursussen voor leden bibliotheek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

REGIO | Leden van de bibliotheek kunnen sinds begin februari online cursussen volgen via hun bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment.

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden. Bibliotheekleden kunnen de cursussen volgen via de bibliotheek op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz. De online cursussen en een uitleg hoe het werkt kun je onder meer vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl/onlineleren.

Een leven lang leren
De cursussen kunnen in eigen tempo en op elk moment gevolgd worden. De cursussen worden gegeven door professionals met video’s en opdrachten. Dit aanbod is ook interessant voor iedereen die nog geen lid is van de bibliotheek. Lid worden van de bibliotheek kan al vanaf 30 euro. In deze pilot van een jaar wordt onderzocht hoe het aanbod van online cursussen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van bibliotheekleden. Nu de bibliotheek tijdelijk alleen open is als AfhaalBieb zijn deze online cursussen een mooie aanvulling.


Meer berichten