Logo kliknieuws.nl/uden
Foto:

Paas-thuis-theater: ‘Eitje’ voor drie-plussers

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Op 21 maart had Theaterspoor de 3+ voorstelling ‘Eitje’ van Maas TD gepland. Dat kon niet doorgaan. Misschien dat de voorstelling alsnog kan plaatsvinden in mei, maar dat is zeer onzeker. Daarom tipt Theaterspoor de live stream uitvoering komende maandag, Twwede Paasdag: https://www.maastd.nl/voorstelling/livestream-eitje.

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooit: een eitje waar niemand aan mag komen. We herhalen, niemand. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we middenin een achtervolging. Gevaarlijk wordt het zeker, dus probeer dit ook thuis.

Praktische info
Deze livestream is te zien op maandag 5 april om 11.00 uur en om 15.00 uur en duurt 50 minuten, inclusief voor- en naprogramma. De voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Een familieticket kost 5 euro. Boek nu je ticket via https://www.maastd.nl/voorstelling/livestream-eitje/ en ontvang op 5 april de juiste link in je mailbox. Wil je zondagochtend ook al naar het theater? kijk dan op https://www.maastd.nl/voorstelling/livestream-gezochtkonijn. Ook 3+.

Meer berichten