Afbeelding

Sneltestpilots met Voltage, Blaudzun en SMÈRRIG in De Pul

Kunst en cultuur 651 keer gelezen

UDEN | Eindelijk weer concerten in De Pul in Uden, al deze maand. Op zondag 25 april, maandag 26 april en de dinsdag van Koningsdag 27 april zijn er drie testevenementen. Je kunt kaarten kopen voor Voltage (zondag), Blaudzun (maandag) en SMÈRRIG (dinsdag). 

Deze ‘pilots’ zijn een eerste stap naar heropening. Met de toepassing van testbewijzen kan hiermee het sociaal en cultureel leven op gang worden geholpen. 100 bezoekers kunnen weer terecht voor livemuziek in de zaal van het Udense poppodium.

Bewijs
Voorafgaand aan de show dienen alle bezoekers in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen te worden getest op COVID-19. Met een negatieve testuitslag, die je kunt laten zien in de Corona Check app, en de tickets in de arm mag je binnen. Na de show hoef je geen test te ondergaan. De horeca is bij deze evenementen gewoon open. Tijdens de shows gelden de anderhalvemeter regel en andere veiligheidsmaatregelen. Met een eventuele avondklok wordt rekening gehouden in het tijdschema en de zaal is ingericht met stoelen. Kaarten zijn vanaf donderdag 8 april om 10.00 uur verkrijgbaar via de website www.livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant