Logo kliknieuws.nl/uden

Naat Pieks Koffie- en Cultuurdagen zijn terug

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Na het succes van vorig jaar opent Theater Naat Piek opnieuw haar deuren voor de Koffie- en Cultuurdagen. Vanaf 8 en 9 mei kan je tijdens alle even weekenden bij Theater Naat Piek weer genieten van cultuur in het groen aan de rand van de Maashorst. Tevens is er de gelegenheid om een drankje te bestellen op het terras.

De Koffie- en Cultuurdagen hebben meer te bieden dan alleen kunst. Met een kleine uitbreiding heeft het theater dit jaar ook voorstellingen klaar staan waar je als bezoeker gratis naar toe kunt. Ook kan er in samenwerking met Buitensportcentrum De Mastworp bij Theater Naat Piek tijdens de Koffie- en Cultuurdagen een fiets of tandem gehuurd worden voor een fietstocht door Uden of de Maashorst. De vrijwilligers van Theater Naat Piek hebben een speciale fietsroute ontwikkeld die je langs verschillende leuke en mooie punten uit de geschiedenis van Uden en Theater Naat Piek brengt. Ben je na je bezoek geïnteresseerd in de geschiedenis van het theater? Eén van de vrijwilligers geeft je graag een rondleiding in en om het gebouw.

Meer informatie
De Koffie- en Cultuurdagen zijn te bezoeken vanaf 8 en 9 mei tot en met 28 en 29 augustus van 12.00 tot 18.00 uur. Voor actuele informatie over de Koffie- en Cultuurdagen van Theater Naat Piek kun je een kijkje nemen op de website www.naatpiek.nl.

Meer berichten