Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Manon Sikkel heeft zelf al veel kinderboeken op haar naam staan.</p>

Manon Sikkel heeft zelf al veel kinderboeken op haar naam staan.

Volg de workshop kinderboeken schrijven door Manon Sikkel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De bibliotheek organiseert met kinderboekenschrijver Manon Sikkel een online workshop kinderboeken schrijven. De workshop is op maandag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Toegang tot deze workshop kost 2,50 euro.

Veel mensen dromen ervan: een kinderboek schrijven. Maar hoe schrijf je een goed boek? Waar moet je op letten en hoe kom je aan een uitgeverij? Kinderboekenschrijver Manon Sikkel vertelt je in de workshop alles wat je moet weten om een leuk én goed kinderboek te schrijven. Natuurlijk kun je zelf ook vragen stellen. Manon Sikkel heeft zelf al veel kinderboeken op haar naam staan: zoals de reeks ‘Izzy Love’, ‘Elvis Watt’ en ‘Geheim agent oma’. Met haar boeken krijgt ze (bijna) alle kinderen aan het lezen. Behalve schrijver is Manon ook (taal)psycholoog, docent op de Schrijversvakschool én kinderboekenambassadeur.

Workshop
De workshop kinderboekenschrijven volg je online via Zoom. De workshop is voor volwassenen maar schrijfervaring is niet nodig. Op de website van de bibliotheek (www.nobb.nl) koop je een kaartje. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.

Meer berichten