Artiesten mogen het podium weer op bij De Pul, onder meer Rowwen Hèze van de partij

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul mag op zaterdag 5 juni haar deuren weer openen voor het publiek,  onder meer met een gratis concert. Zo komen Navarone, Rowwen Hèze en LAKSHMI de aankomende tijd naar Uden.

Toen werd aangekondigd dat poppodia de deuren weer voorzichtig mochten openen, besloot De Pul om de toegangsprijs voor de eerst geplande show te laten vervallen. Je kunt dus gratis tickets naar de talentenavond Impuls met de bands Prima Potlood & Third Half. Daarnaast kondigde De Pul al een aantal namen aan voor het aankomende seizoen. Zo komt zangeres LAKSHMI op vrijdag 25 juni naar De Pul. Dit concert is al volledig uitverkocht. Ook kondigde de Nijmeegse band Navarone, die in 2019 hun meest succesvolle jaar beleefden meteen finaleplaats in The Voice of Holland en twee volledig uitverkochte clubtours, aan dat zij in december hun nieuwste tournee zullen afsluiten in Uden. 

Rowwen Hèze
De Limburgse band Rowwen Hèze staat op donderdag 30 september in De Pul, met hun tournee ‘Onderaan Beginne’. Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze.

Meer berichten