<p>Douwe-Bob. (foto: Anneveldt-Multimedia)</p>

Douwe-Bob. (foto: Anneveldt-Multimedia)

De Pul gaat op ‘zômmertour’: Nielson, Douwe-Bob en Tangarine naar Naat Piek en Sandberghe

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul gaat deze ‘zômmer’ op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Bij Theater Naat Piek en vakantiepark Sandberghe, het voormalige De Pier, worden door Nielson, Douwe Bob en Tangarine buitenconcerten gehouden. Ook is er een speciale buiteneditie van Singer Songwriter Sunday.

De eeneiige tweelingsbroers Sander en Arnout Brinks, bekend onder de naam Tangarine, bijten op zondag 8 augustus in Theater Naat Piek het spits af. Tangarine werd in 2013 de huisband van De Wereld Draait Door, waardoor hun carrière in een stroomversnelling kwam. In het openluchttheater staan deze broers samen met singer-songwriter Meau op het podium. 

Nielson en Douwe-Bob
Op vrijdagavond 20 augustus staat hitmachine Nielson op het speciaal ingerichte podium van Sandberghe. Hij deelt het podium met de Chileens/Nederlandse zangeres Bibi Espina. De dag erna is het podium voor Douwe-Bob. Hij won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Singer Songwriter Sunday
De Udense ‘zômmertournee’ wordt afgesloten op zondag 29 augustus met Singer Songwriter Sunday. Met het concept Singer Songwriter Sunday ging De Pul al eens vaker de hort op, maar in Naat Piek was het nog niet eerder. Singer Songwriter Sunday is voor de echte liefhebber van lekker eten en goede muziek. Deze editie staan Sam & Julia, IVY, Twan Ray en Aidan & The Wild op het podium van het bosrijkste theater van Uden en omgeving.

De kaartverkoop voor de buitenconcerten begint aankomende zaterdag.

Meer berichten