<p>Alles komt voorbij: van muziek- tot sportvragen en van taal- tot geschiedenisvragen.</p>

Alles komt voorbij: van muziek- tot sportvragen en van taal- tot geschiedenisvragen.

Bekendmaking theaterprogramma aan de hand van theaterquiz

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De theaters mogen hun deuren weer openen en de verkoop voor theaterseizoen ’21-’22 bij Markant Uden is gestart. Dit wordt traditiegetrouw gevierd met een feestelijke programmapresentatie. Markant Uden kiest dit jaar voor een theaterquiz op donderdag 24 juni. De show is te bekijken via een livestream en deelname aan de quiz is gratis.

“We zijn enorm enthousiast over ons nieuwe programma,” vertelt directeur Jan Wouda, “en staan dan ook te popelen om het aan onze gasten te presenteren. Omdat alles dit jaar toch al anders is dan anders, doen we dat dit jaar hélemaal anders. De quiz zit vol met trailers, interviews, optredens live on stage en vragen van en over de artiesten die dit seizoen bij ons te zien zullen zijn.”

Diversiteit
“Toch hoef je niet per se een theaterkenner te zijn,” benadrukt Wouda. “Ons programma is zó divers, dat je de meest uiteenlopende vragen kunt verwachten. Van muziek- tot sportvragen en van taal- tot geschiedenisvragen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Bovenal is het een hele leuke, interactieve manier om ons programma te leren kennen.”

De theaterquiz start om 20.00 uur. Deelname aan de quiz is gratis en is mogelijk door je gratis ticket te reserveren via www.markantuden.nl.

Meer berichten