<p>Sophie bedankt de mannen in ons leven in haar voorstelling.</p>

Sophie bedankt de mannen in ons leven in haar voorstelling.

Sophie Stravens: ‘Waar zouden we zijn zonder een man?’

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Sophie Stravens treedt op zaterdag 10 juli op bij Nesterlé in Nistelrode. De mannen in ons leven, Sophie bedankt ze allemaal. 

Het is een voorstelling balancerend tussen kleinkunst, cabaret, muziektheater en ted-talks. Een aaneenschakeling van vrije verhalen en muzikale intermezzo’s. Over brandende liefdes en belangrijke mannen. Vaders en opa’s. Brandweermannen en bouwvakkers. Tinder en Trump. Appels en peren. Hart en hoofd. Over Griekse godinnen en acht vormen van liefde. Want laten we eerlijk zijn, is dat niet waar het allemaal mee begint? 

Sophie Stravens
Sophie Stravens (29) begon haar theatercarrière in Valkenswaard. Na een jeugd vol dans- en muzieklessen in de Hofnar, producties bij Toneelgroep Valkenswaard en optredens via WereDi, vertrok ze naar Delft om te gaan studeren. Tijdens haar opleiding Bouwkunde aan de TU Delft volgde ze een deeltijdopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, waarna ze werd toegelaten tot de Master of Music aan het conservatorium.
Daar verdiepte ze zich in cross-overs van toneel, cabaret, theatrale ted-talks, zang en dans.

Tickets
De voorstelling is te zien om 19.30 en 21.30 uur. Een ticket kost 15 euro en kun je reserveren via de website www.nesterle.nl.

Meer berichten