‘Het boek van Eekhoorn’ in de Bogerd

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
UDEN - Het Theaterspoor loopt woensdag 4 maart door de Udense wijk Bogerd/Vijfhuis. In wijkcentrum De Nieuwe Pit speelt Max Verstappen de voorstelling ‘Het boek van Eekhoorn’ voor iedereen vanaf 6 jaar.

[image=302276]

Op een tak, hoog in een boom, woont Eekhoorn. Als hij op een dag Op een tak, hoog in een boom, woont Eekhoorn. Als hij op een dag ontdekt dat er aan zijn tak mooie groene blaadjes beginnen te groeien, is hij dolblij. Dat betekent dat de lente is begonnen.
Dan wordt er een geheimzinnig pak afgeleverd. Er zit een boek in dat heet 'Het Sprookje van de winter'. Op de omslag leest Eekhoorn een waarschuwing: "Pas op, heel voorzichtig lezen: dit is het spannendste boek van de wereld!". Zeker een flauwe grap, denkt Eekhoorn. Een boek is maar een boek en sprookjes zijn toch niet echt!
Eekhoorn begint te lezen. Plotsklaps en geheel onverwacht floept de afgebeelde Koning Winter uit het boek! Gelukkig stuurt Eekhoorn, geholpen door zijn bosvriendjes, de bazige Wintervorst met een heel slim plan weer terug het boek in.

Poppenspeler
Max Verstappen is één van de bekendste poppenspelers van Nederland. Al op zijn tiende speelde hij met zelfgemaakte poppen voorstellingen voor familie en vriendjes. Toen wist hij al dat hij en z’n poppen elkaar nooit meer zouden loslaten.
Inmiddels heeft hij een groot aantal theater- en televisieprogramma’s gemaakt en meegewerkt aan bekende series, films en musicals. Dankzij hun optreden in series als Otje en Ibbeltje en de musical Dr Dolittle zijn de poppen van Max minstens zo beroemd geworden als hijzelf.

De entree is vier euro en kaartjes reserveren (aanrader!) kan via 0413- 247684 of .
Meer berichten