Theater Markant viert de zomer buiten

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Theater Markant verplaatst het theaterpodium op 13, 14 en 15 augustus de openlucht in. Charme Camping Hartje Groen, midden in natuurgebied De Maashorst, is het toneel van een heerlijk zomertheaterweekend. Een weekend lang kan iedereen komen genieten van cabaret, muziek en een mini-musical voor de allerkleinsten.

Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru gaan er op vrijdagavond 13 augustus ‘Buitenspelen Zonder Jas’. Op zaterdagavond neemt zanger/gitarist Tim Akkerman zijn publiek mee op een muzikale zwerftocht door liedjes uit z’n twintigjarige carrière. De zondagmiddag kunnen gezinnen met kinderen vanaf drie jaar op avontuur samen met de populaire kinderboekenheld Kikker.

Cabaret
De drie comedians Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru komen buitenspelen bij Markant, zonder jas, een avondje messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Met deze voorstelling trekken de drie langs verschillende buitenlocaties door het hele land, zoals Caprera, Openluchttheater Valkenburg, een uitverkocht Olympisch Stadion en dus ook het Zomertheater van Markant.

Muziek
Na zijn vertrek bij de Haagse rockband Di-Rect bewandelt Tim Akkerman zijn eigen pad. Als soloartiest maakte hij succesvolle theatershows als The Journey, Tims Secret Sessions en de ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman Sings The Boss. Recent verscheen het album Lions Don’t Cry, waarop hij met zijn band The Ivy League iedereen trakteert op rauwe rock. Op het zomerpodium speelt hij akoestisch.

Familie
In de vrolijke mini-musical van Theater Terra zingt Kikker de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar. En extra leuk deze zomerse zondagmiddag: na de voorstelling is er een meet & greet met Kikker.

Tickets
Tickets voor de drie voorstellingen tijdens het heerlijke zomertheaterweekend van Markant op 13,14 en 15 augustus, op de schitterende buitenlocatie van Charme Camping Hartje Groen zijn verkrijgbaar via www.markantuden.nl.

Meer berichten