BoeCult in 2019.
BoeCult in 2019. Foto: Henk Lunenburg

Dorpsfestival BoeCult 2021 in Boekel kan niet doorgaan

Kunst en cultuur 665 keer gelezen

BOEKEL | BoeCult zal dit jaar niet doorgaan. Corona heeft ertoe geleid dat de organisatie besloten heeft om het tweedaagse dorpsfeest in Boekel af te gelasten.

“Alles was rond, aankondigingen van artiesten en straattheater, waar iedereen met smacht op wachtte, gingen wekelijks de deur uit en de vooruitzichten waren zonnig. Spijtig genoeg bleken alle voorbereidingen tevergeefs, aangezien de situatie veranderde. We hebben daarom moeten besluiten dat BoeCult niet in die hoedanigheid zoals we van BoeCult gewend zijn georganiseerd kan/mag worden. We zijn zeer teleurgesteld, maar gaan niet bij de pakken neerzitten en starten de voorbereidingen voor 2022”, laat het organisatiecomité bedroefd weten tegenover deze krant.

Editie 2022
Het gratis toegankelijke dorpsfeest BoeCult moet volgend jaar gaan plaatsvinden op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022. “Via deze weg willen we alle sponsoren, begunstigers en donateurs zeer erkentelijk voor de spontane toezeggingen voor 2021. Een geweldige stimulans. Vol goede moed werken we naar een vertrouwd BoeCult 2022”, aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant