'Hans Klok & Friends' komt naar Uden.
'Hans Klok & Friends' komt naar Uden. (Foto: Hans Klok)

Hans Klok komt met spectaculaire show naar Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug uit Las Vegas en komt met zijn spectaculaire show ‘Hans Klok & Friends’ naar Uden. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 augustus is de show te zien in een imposante theatertent in het Bedrijvingspark in Uden. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland.

Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat u de ultieme familievoorstelling niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen.

Internationale cast
Hans Klok schittert tussen een internationale cast met bekroonde acts. Speciale vermelding verdienen de Diorios in de Globe of Death. Deze acrobaten komen uit Brazilië en racen op motoren door een grote ronde kooi. Een act als een thriller. Hetzelfde geldt voor het Duo Thousand Eyes. Deze luchtacrobaten vertellen een liefdesverhaal in de lucht. De intense choreografie doet bijna vergeten hoe gevaarlijk deze act is. Minstens zo bijzonder is het nummer van Duo Lugo. Zij laten laserstralen door de tent dansen en combineren dit met stunts in de lucht. Pavel Vallabertini uit Spanje leert het Nederlandse publiek wat fietsen is. Op een reeks zeer hoge eenwielers presenteert hij een groot aantal onnavolgbare tricks.

Coronaproof naar de show
De organisatie heeft alle maatregelen genomen om Hans Klok & Friends volledig cornaproof te bezoeken. De capaciteit van de luxe theatertent met comfortabele stoelen is teruggebracht en om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends.
De hoofdrol van de voorstelling is natuurlijk voorbehouden aan Hans Klok en zijn danseressen. Keer op keer bewijst de illusionist dat hij tot de wereldtop behoort. Het publiek valt letterlijk van de ene in de andere verbazing. Hans haalt alles uit de kast om van de voorstelling ‘Hans Klok & Friends’ een onvergetelijke belevenis te maken. De show ging in juli in première en kreeg juichende reacties van zowel pers als publiek.
‘Hans Klok & Friends’ is zaterdag 21 augustus (15.00 en 19.30), zondag 22 augustus (15.00), vrijdag 27 augustus (19.30) en zondag 29 augustus (15.00 en 19.30) te zien in het Bevrijdingspark. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.hansklokshow.nl.

Meer berichten