Ontwerp: Paco Vink

Prentenboekjesfestival bij Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Markant Uden opent het theaterseizoen voor de allerkleinsten met Prentenboekjesfestival op 28 augustus. Die zaterdag zijn de kindervoorstellingen ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en André het Astronautje’ te zien en is er een foyerprogramma met bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. 

Om 10.30 uur start in de theaterzaal de voorstelling ‘Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)’. Een kleine en intieme voorstelling met poppenspel en muziek, gebaseerd op de populaire boekenreeks. En voor iedereen vanaf 4 jaar is om 11.00 uur ‘André het Astronautje’ te zien in de kleine zaal. Tijdens deze voorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Prentenboekjesfestival
Iedereen die tickets reserveert voor een van deze voorstellingen krijgt automatisch toegang tot het Prentenboekjesfestival in de foyer. Met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. In de Sterrenfabriek waan je je tussen de sterren, het is een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt.

Tickets
Tickets kosten 12,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten