<p>Er is dit weekend een gezamenlijke, grote kunstroute rondom het PNEM-gebouw. </p>

Er is dit weekend een gezamenlijke, grote kunstroute rondom het PNEM-gebouw.

Nog één keer genieten van koffie en cultuur

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Na acht succesvolle edities organiseert Theater Naat Piek op 28 en 29 augustus haar laatste Koffie- en Cultuurweekend van dit seizoen. Onder andere schilder-, staal-, haakwerk en beeldende kunsten zijn dit seizoen de revue gepasseerd. Het is tijd om nog één keer te genieten van #cultuurinhetgroen.

De afgelopen weken heeft Theater Naat Piek in de weekenden van alle even weken van mei, juni, juli en augustus dit cultureel evenement georganiseerd. Het cultureel terras, waar aan de rand van het natuurgebied De Maashorst genoten kon worden van de meest prachtige kunstexposities. In dit afsluitende weekend heeft het Theater Naat Piek de kunstenaars opnieuw uitgenodigd om gezamenlijk een grote kunstroute te vormen rondom het monumentale PNEM-gebouw.

Meer dan alleen een afsluiting
Dit weekend is er meer te doen in het theater. Op zaterdagavond 28 augustus wordt de laatste film Django Unchaned gedraaid in de buitenlucht van het openluchttheater in Theater Naat Piek’s BosBios.

Muziek
Voor wie wil genieten van livemuziek organiseert Naat Piek in samenwerking met De Pul Uden op zondag 29 augustus de ‘Singer Songwriter Sunday’ in het openluchttheater. Vanaf 16.00 uur kun je genieten van de prachtige muziek van onder anderen Sam & Julia, IVY, Twan Ray en Aidan & The Wild op het podium in het bosrijke theater van Uden.

Nieuw programma
Na een periode van lockdown’s, verplicht uitstellen of cancelen van voorstellingen is Theater Naat Piek terug en sterker dan ooit. Tijdens dit laatste weekend van de Koffie- en Cultuurdagen zal het theater het nieuwe programma voor het komend theaterseizoen 2021-2022 presenteren.
Alle bezoekers kunnen kennismaken met wat Theater Naat Piek voor het publiek van de gemeente Uden en omgeving in petto heeft. Voorstellingen zoals het lang uitgestelde toneelstuk ‘Vrouwen van de Wereld’, een nieuwe editie van ‘Secrets of the Night’, een compleet nieuwe voorstelling onder de regie van Sofie van den Krommenacker en nog veel meer.
Tickets voor alle voorstellingen van komend theaterseizoen zijn beschikbaar vanaf 28 augustus.

Kom langs
Op 28 en 29 augustus 2021 zijn Theater Naat Piek’s Koffie- en Cultuurdagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur.
Voor meer informatie en tickets over de Koffie- en Cultuurdagen, Theater Naat Piek’s BosBios of Singer Songwriter Sunday kun je terecht op de website van Naat Piek: www.naatpiek.nl.

Meer berichten