<p>Christel trekt alles uit de kast om van ieder optreden een succes te maken. </p>

Christel trekt alles uit de kast om van ieder optreden een succes te maken.

(Foto: )

Extra voorstelling Christel de Laat in het theater

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Christel weet van geen ophouden. Nadat zij vorige zomer maar liefst zestien keer de voorstelling ‘Zijn daar nog vragen over?’ heeft gespeeld in Markant Uden doet ze dat dit jaar nog eens dunnetjes over. Op vrijdag 27 én zaterdag 28 augustus staat ze wederom op het Udense podium met deze show. 

Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Geen wereldproblemen maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Je gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over? De afgelopen theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een reprise van haar laatste show ‘Zijn daar nog vragen over?’ niet uit kon blijven. De voorstelling op zaterdagavond is al uitverkocht, voor de extra voorstelling op vrijdagavond zijn nog wel tickets verkrijgbaar. 

Christel de Laat
De bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel, is autodidact. In 1996 start ze, uit het niets, bij een Brabantse Feesterij waar ze al vrij snel op nagenoeg alle themafeesten de hoofdrol vertolkt. Zij was als typetje Nel gedurende lange tijd het gezicht van het bedrijf. Na er ruim 4 jaar fulltime gewerkt te hebben, werd de Feesterij te klein voor Christel en ging ze in 2000 als zelfstandige aan de slag. Christel trekt alles uit de kast om van ieder optreden een succes te maken. Een ticket kost 24 euro en reserveer je via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten