Neil Diamond Tribute met avondvullend programma in Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De 14-koppige Neil Diamond tribute band komt op zaterdag 11 september naar Markant Uden met een avondvullend programma. Ze spelen onder andere Sweet Caroline, I am, I said, Song sung blue, Cracklin’ Rosie, If you know what I mean en You don’t bring me flowersInmiddels registreren ze dubbele cijfers voor uitverkochte concerten in de regio met telkens lovende reacties. De band geeft aan “Je moet het zien en horen, en dan komt de overtuiging: I’m a believer.”

Na de zomermaanden van 2016 is het bijna onuitvoerbare idee ontstaan om het breed gedragen repertoire van Neil Diamond live ‘on stage’ te spelen. De originele Neil Diamond band samenstellen met de benodigde 14-koppige band nam bijna een jaar in beslag, de talloze repetities werden op 30 juni 2017 bekroond met de kennismaking van Neil Diamond Tribute met een enthousiaste publiek in Gemert. 

De Neil Diamond Tribute is op 11 september om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 24 euro en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten