<p>Djemb&eacute; spelen is ontspannend en laagdrempelig. </p>

Djembé spelen is ontspannend en laagdrempelig.

Kennismaken met djembé in Ontmoetingscentrum Mellepark

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Djembé Pamoja start eind september een nieuwe groep voor beginners. Deze lessen worden verzorgd door Eugenie Teeuwen.

In januari 2011 is zij begonnen met het geven van djembélessen in Volkel en sinds september vorig jaar heeft ze ook in Cuijk een djembégroep opgestart. Naast de djembélessen begeleidt ze ook de Sambaband Steam Drums. “Muziek is mijn passie”, vertelt ze. “Het is heerlijk om mensen het plezier van djembé te laten ervaren. Het brengt mensen samen in een geweldige ervaring vol van inspiratie en verbinding. Ik vind het belangrijk dat de mensen op een ontspannen en gezellige manier leren spelen”. Tijdens de lessen leer je verschillende Afrikaanse ritmes die door elkaar heen gespeeld worden, waardoor er een mooie rustgevende beat ontstaat. Dit maakt dat je je hoofd echt even leeg kunt maken. Djembé spelen is ontspannend en laagdrempelig. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, al is een beetje gevoel voor ritme wel een pré. De lessen gaan plaatsvinden op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in Ontmoetingsplein Mellepark in Uden.

Kennismakingsavond
Interesse? Een keer meedoen? Kom dan op woensdag 15 september om 20.00 uur naar de geheel vrijblijvende kennismakingsavond in ontmoetingsplein het Mellepark, Germenzeel 900 in Uden of neem contact op met Eugenie Teeuwen via 06 39 12 61 93 of kijk op www.percament.nl.

Meer berichten