<p>Tijdens In2TheGrootve kun je genieten van muziek uit de jaren 80. </p>

Tijdens In2TheGrootve kun je genieten van muziek uit de jaren 80.

Win kaarten voor jubileumeditie In2TheGroove in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Wat begon als een idee om eenmalig een leuk 80’s feest te organiseren, resulteerde in een terugkerend festijn, waarbij sinds 2003 al 20 edities wordt genoten van een onvervalst 80’s swingfeest. Op zaterdag 2 oktober is het tijd voor de jubileumeditie vanIn2TheGroove.

In2TheGroove in De Pul is opgezet door de drie vrienden Mari van den Acker, Walter van de Venen Henk Verzijl. Het idee was om eenmalig een leuk 80’s feest te organiseren, de jaren waarin de drie vrienden tussen de 15 en 25 jaar waren en hun muzieksmaak is gevormd. In samenspraak met De Pul werd een datum geprikt, een poster gemaakt (met daarop Madonna) en toen het eenmaal zo ver was, bleek de avond een groot succes met direct ruim vijfhonderd bezoekers.

Dat smaakte naar meer. En al snel werd in 2TheGroove een halfjaarlijks terugkerend feest. Inmiddels is er nog een editie per jaar, waar veel generatiegenoten samen genieten van muziek uit de jaren 80. De 20e editie liet door de coronamaatregelen even op zich wachten. Maar het huidige DJ-team van Pieter Peerenboom, Joost Wels en Leon Hagemeijer zijn er helemaal klaar voor om zaterdag 2 oktober het dak eraf te blazen in De Pul. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze jubileumeditie. Tickets zijn verkrijgbaar via www.livepul.com www.livepul.com en kosten 8.50 euro per stuk.

Winnen
Wij mogen 2x2 kaarten weggeven voor de avond. Wil je kaarten winnen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. Wie weet ben jij er op 2 oktober bij!

Meer berichten