<p>Michael Frank en Guido Reuter.</p>

Michael Frank en Guido Reuter.

The Simon & Garfunkel Revival Band in Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Michael Frank en Guido Reuter komen op zaterdag 2 oktober naar Theater Markant voor een eerbetoon aan het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. In hun show Feelin’ Groovy spelen zij onder andere ballads uit Scarborough Fair en Bright Eyes, maar ook de klassiekers Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en de zweepslagen van Cecilia.

Wanneer je de ogen sluit waan je je bij een van de shows van het iconische duo. De stemmen van Michael Frank en Guido Reuter klinken precies als Paul Simon en Art Garfunkel. Hun concerten hebben niet voor niets al veel publiek enthousiast gemaakt en erg positieve recensies opgeleverd. Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert. Van de ballads uit Scarborough Fair en Bright Eyes, tot klassiekers als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en de zweepslagen van Cecilia. De voorstelling is dan ook een ode aan de unieke stijl van Simon & Garfunkel.

Sinds het wereldberoemde zangduo Simon & Garfunkel uit elkaar ging, zijn er tal van coverbands ontstaan. Zo ook de Duitse Simon & Garfunkel Revival Band. Met Michael Frank op zang en gitaar en Guido Reuter op zowel zang en viool als fluit en piano. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een indrukwekkende manier. Niet voor niets weten fans al jaren de weg naar hun concerten te vinden. 

The Simon & Garfunkel Revival Band is op zaterdag 2 oktober om 20.15 uur te zien in de theaterzaal. Tickets kosten 30 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten