<p>Een eerdere editie van Music Night.</p>

Een eerdere editie van Music Night.

Nieuwe datum voor Music Night is bekend

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Er is een nieuwe datum bekend voor Music Night. 1 en 2 april 2022 zal dit feestelijke Udens muzikale event plaats gaan vinden in de evenementenzaal van Markant Uden. Corona heeft ervoor gezorgd dat Music Night in 2020 en in 2021 helaas niet door kon gaan. Nu er inmiddels steeds meer duidelijk is rond de maatregelen rond corona zijn de voorbereidingen weer opgestart.

maakte de commissie de datum het het motto voor de derde editie van Music Night bekend: ‘Music Night in Rosso’. Op 1 en 2 april volgend jaar wordt de evenementenzaal van Markant Uden gevuld met een 70-koppig orkest die er twee spetterende avonden van zullen maken. Uiteraard zal het harmonieorkest van Muziekvereniging De Eendracht worden aangevuld met diverse zangers en zangeressen. Het hele podium is dan gevuld met muzikanten van Udense bodem.

Thema
Mark Nederhof, voorzitter van de muziekvereniging is enthousiast over de nieuwe editie en het thema ‘In Rosso’. “We hebben de muziek al gekozen en ik mag wel zeggen dat het een groot muzikaal feest gaat worden. Onze bezoekers kunnen zich gaan verheugen op muziek die varieert van Lionel Richie tot Bruce Springsteen en van het songfestival tot Nederlandstalige meezingers. De dansvloer is de gehele avond geopend en alle bezoekers kunnen lekker meezingen onder het genot van een drankje.” Music Night in Rosso staat voor een over-the-top avond met vele lekkere en spannende muzikale verrassingen. Voorafgaand aan het evenement op zaterdag 2 april kunnen de sponsoren uiteraard weer genieten van het muzikale sponsordiner in restaurant Cusco. Voor informatie en nog beschikbare plaatsen kun je contact opnemen met Steven Trienen via het mailadres sponsoring@eendrachtuden.nl.

Uitspraak
De vorige edities hebben meer dan 1200 bezoekers genoten van Music Night. Deze keer mikt de commissie wederom op twee uitverkochte avonden en gezien de ervaring van vorige keer mag dat geen probleem zijn. Mark merkt op dat na de vorige editie de passie voor Music Night en de muziekvereniging is gegroeid: “De uitspraak van onze presentator in 2015 geldt nog steeds: ‘De Harmonie is zo stoffig nog nie’. En met de editie van 2022 gaan we ons wederom bewijzen aan Uden. Het wordt echt heel bijzonder.”

Tickets
Kaarten zijn vanaf januari te verkrijgen via Facebook, de website van Markant Uden en er zijn uiteraard ook losse kaarten verkrijgbaar via de gebruikelijke verkooppunten. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Steven Trienen, via telefoonnummer 06 34 89 70 34.

Meer berichten