<p>George Baker komt ook naar Uden. (foto: Ren&eacute; Laros)</p>

George Baker komt ook naar Uden. (foto: René Laros)

Muzikale herfst bij Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Theater Markant heeft een aantal grote namen uit de Nederlandse popmuziek weten te strikken voor aankomende herfst. “Met onder andere Roel van Velzen, Snelle en Jeroen van der Boom bieden we onze gasten popmuziek in de breedste zin van het woord,” aldus Jan Wouda, directeur van het Udense theater.

Nu de avonden weer langer worden en de temperaturen langzaamaan dalen, wordt het weer tijd om binnen te genieten en er een feestje van te maken. In oktober en november is er in Markant Uden voor elke muziekliefhebber iets te beleven. Onder andere Tino Martin, Jeroen van der Boom, Roel van Velzen, Snelle, George Baker, Candy Dulfer, Def Americans en de tributeshow Queen The Music zijn in het theater te bewonderen.

VanVelzen
VanVelzen neemt je in zijn show Change Of Mind – Songs, Stories & Sofasessies samen met zijn vijfkoppige band mee naar de krachtige wereld van muziek. Naast een talentvolle zanger is Roel van Velzen een bevlogen artiest die als geen ander in staat is zijn publiek bij zijn voorstelling te betrekken. In Change Of Mind worden openhartige verhalen verteld, veel gelachen, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt.

Snelle
In 2019 stormt rapper en zanger Lars Bos, beter bekend als Snelle, de hitlijsten binnen met nummers als Scars, Reünie en Plankgas en nu komt hij naar Markant Uden zijn eerste grote theatershow. Samen met zijn Lieve Jongens Band stapt hij het podium op met natuurlijk een overvloed aan muziek. Maar daarnaast verrast Lars ook met inside jokes en persoonlijke verhalen.

George Baker
Al veel langer geleden bestormde George Baker voor het eerst de Nederlandse hitlijsten. Deze herfst viert hij zijn herfst 50-jarige jubileum als artiest. In zijn jubileumshow deelt George Baker (Hans Bouwens) zijn herinneringen en brengt hij het publiek terug naar een tijd die voorbij is, maar die nog leeft in zijn muziek, zijn hart en alles wat hij graag met het publiek wil delen. Het is echter geen afscheid, want daar is George Baker nog lang niet aan toe.

Tickets 
Van Velzen is op 9 oktober te zien in het Udense theater, George Baker op 13 oktober en Snelle op 27 oktober. De volledige agenda vind je op www.markantuden.nl/agenda. Tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl, (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten