<p>Niek van der Horst en Jos&eacute; Montoya spelen Victor en Thorsten. (foto: Jean van Lingen)</p>

Niek van der Horst en José Montoya spelen Victor en Thorsten. (foto: Jean van Lingen)

Theaterspoor presenteertvoorstelling voor 3-plussers

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In Eigen Herd vindt aankomende zondag de voorstelling ‘Het laatste koekje!’ plaats. Een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Victor en Thorsten wonen in een huis. Ze houden van hun spullen en ze houden van elkaar. Buiten is de rest van de wereld en die blijft lekker buiten. Elke minuut van dag zijn ze druk. Druk met tellen en met schoonmaken van hun mooie spulletjes. Ze hebben het niet over koekjes. Ze denken niet aan koekjes en ze dromen al helemaal niet over koekjes! Maar als de koektrommel dan toch opengaat, hebben ze een probleem. Er is nog maar één koekje. ‘Het laatste koekje’ is een voorstelling over hoe vreemd volwassenen soms zijn en over koekjes (of nee, we hebben het niet over koekjes...).

Bijna zonder tekst
Deze voorstelling is (bijna) zonder tekst, met veel beweging, humor en met zelfgemaakte geluiden als muziek.
Niek van der Horst en José Montoya spelen Victor en Thorsten. De regie is in handen van Daniëlle Wagenaar van het Ministerie van Onverrichter Zake.

Kaartjes
De voorstelling begint zonder om 15.00 uur in Eigen Herd aan de Rooijsestraat 32 in Uden. Kaartjes kosten 4 euro. Reserveren is verplicht en kan via www.theaterspoor.nl.

Meer berichten