<p>Jeroen zorgt tijdens de voorstelling voor veel interactie met het publiek.</p>

Jeroen zorgt tijdens de voorstelling voor veel interactie met het publiek.

Win kaarten voor Jeroen van der Boom in het theater

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Jeroen van der Boom brengt op donderdag 28 oktober met zijn orkest een nieuwe live-show in Markant Uden. Het is de aftrap van zijn theatertournee door Nederland. Wil je kaarten winnen? Lees dan snel verder.

In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Hij is tenslotte één van de grootste artiesten die Nederland rijk is, bekend van zijn optredens in de ArenA, songs in de hitlijsten en een aantal succesvolle TV-shows. Met zijn orkest brengt hij zijn nieuwste single ‘Vriend voor Altijd’, maar ook Mag ik dan bij jou’. Verder natuurlijk al zijn grote hits, maar er is ook veel interactie met het publiek, denk maar vast na over verzoeknummers, want die komen aan bod. Een heerlijk avondje theater kan weer; ‘Jeroen van der Boom - Live in het Theater’ wordt een ultiem muzikaal feest. Kijk voor meer informatie en de hele speellijst op www.impactentertainment.nl.

Lezersactie
Het Udens Weekblad mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor dit onvergetelijke concert. Mail uiterlijk zondag 24 oktober 16.00 uur het antwoord op: ‘Noem een hit van Jeroen van der Boom’, naar juliette@dgtheater.nl. Alle inzenders krijgen uiterlijk 25 oktober persoonlijk bericht.

Meer berichten